Adica statul il apara pe cel rau platnic si nu pe mine,care am platit tva si pentru acele facturi emise dar neplatite de aceasta companie?Ce ar trebui sa fac,sa astept iesirea lor din insolventa ca sa imi pot recupera banii?Adica mi se pare sincer o prostie,eu mi-am respectat partea de contract si le-am oferi transportul,iar mie cine imi acopera cheltuielile?
Da,am pregatit dosarul cu toate documentele necesare(contractul,facturile,etc),dar acestia nu mi-au oferit decat raspunsul ca nu recunosc datoria,desi acele facturii restante se regasesc si in contabilitatea lor.Dvs.imi spuneti ca daca lichidatorul nu imi aproba dosarul,eu nu imi pot recupera prejudiciul nici in judecata?
In perioada 2014-2016 am avut contract cu o companie care a intrat in insolventa.In prezent am pregatit dosarul pentru a-mi recupera banii,dar compania pretinde ca nu recunoaste datoria fata de mine pe baza motivului ca ei nu si-au pus stampila pe facturi.Odata cu intrarea in insolventa compania a pierdut si din angajati,astfel contabila acestora a fost de acord sa imi ofera in scris garantia ca a introdus in contabilitatea toate documentele emise de mine.Deci,facturile mele se afla in contabilitatea lor,atunci cum pot sustine acestia ca nu recunosc datoria?Deoarece pe cale amiabila nu mi-au inapoiat banii,am decis sa merg in instanta.Credeti ca am sanse sa castig procesul?