avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Activitate nicoleta.matei

Activitate nicoleta.matei

Răspuns la discuția Majorare pensie alimentara
La acel moment ,lucra că și dispecer intr-o firma de paza.De curând ,si-a schimbat locul de munca.Conventia a fost făcuta la notar ,iar la acel moment salariul lui era de 1000 Ron.Din cunoștințele mele ,agenții care au susținut acest examen anul acesta ,și au fost încadrați pe acele 74 de posturi de la guvern , neavând nici un fel de școală , decât o diploma de bac ,salariul lor nu este cât ați specificat dvs.Un prieten este încadrat la fel că și el ,și salariul lui este mult peste 2500.Dar ,nu asta contează ,pentru că se va cere dovada veniturilor.
Da ,pot dovedi clar ,prin chitanțele de la grădiniță ,prin tot ceea ce se poate dovedi.Cu 300 Ron ,cunoaștem toți că nu se poate creste un copil.Nici cu 600 ,dacă și eu as participa la fel.
Da ,în convenția făcuta la notar sunt specificate foarte multe.Printre care și participarea la analize medicale , medicamente ,etc.
Menționează faptul că sunt interesata de procedura de majorare pensie alimentara, restul documentelor pot dovedi ceea ce eu afirm.Este corect și de bună știință ,că un copil de 6 ani ,are nevoi,de la hrană, grădiniță , medicamente ,cursuri , căldură ,și etc.Ca și un adult ,nu ?

_ nu mai postati mesaje consecutive, folositi functia "editeaza".
Buna dimineața.
Cu tot respectul, as dorii să mă ajutați privitor la majorarea pensiei alimentare. Menționez că pensia a fost stabilită de comun acord la notar ,că și divorțul anul acesta în aprilie.Fostul soț ,la acest moment face parte din cadrul poliției .Nu cunosc insa detaliile ,unde anume este agent de poliție.As dorii sa cunosc care este procedura pentru a majora pensia alimentară a minorei în întreținerea mea ,în vârstă de 6 ani. În afară de cei 300 Ron stabiliți ,nu există altă formă de participarea la creșterea și educarea ei ,din partea tatălui.De aceea ,as dorii că sa fac aceasta acțiune ,pentru copilul meu.
În necunoștință de detalii ,cum sunt adresa locului de munca , adresa unde locuiește cu concubina ,cum pot proceda.
Mulțumesc anticipat.
Cu respect,Nicoleta Matei.