Cum se împarte apa necontorizata la bloc?
Suntem 50 ap in bloc, 2 nu avem apometre.
Toata apa necontorizata a fost bagata la cele 2 apartamente.
Este normal?
Am platit datoria,.au vorbit.cei de la firma care administreaza blocul cu avocatul lor si mi.a zis ca renunta la judecata ,dar sa le platesc onorariul lor,.putin peste 500 lei.
Asa mi.a zis administratorul.
Mai pot face ceva.sa nu platesc acest onorariu? Au zis ca este contract si nu au ce sa faca.
Eu nu imi permit.sa platesc aceasta suma ...
Am reusit sa-l conving pe tatal meu sa ma ajute. A spus ca o sa vorbeasca el cu cei din bloc. In caz ca nu rezolva a spus ca se duce la tribunal.
Intrebare, va ziceam ca este casa tatalui si a mamei , Poate el sa mearga la proces? pt ca nu el era chemat , ci primul proprietar, pt ca parintii nu au trecut casa la fisc pe numele lor.
Despre acea intampinare. Am citit in dosarul de judecata , spunea ca putea fi depusa pana pe 22 septembrie... deci nu cred ca mai pot.
O sa va tin la curent cum evolueaza lucrurile.
Imi cer scuze, nu am scris tot de la inceput.
Parintii mei dupa nunta au cumparat acel apartament, au facut toate actele legale, totul corect, doar la fisc nu au mai trecut locuinta pe numele lor. Deci la fisc a ramas trecut vechiul proprietar.
Primul plic care a venit acasa, scria ca este chemat in instata tatal meu , apoi a venit alt plic unde era specificat ca nu mai este chemat in instanta tatal meu, ci vechiul proprietar -adica asociatia a ajuns la fisc si a vazut ca era trecut altcineva acolo.
Deci ultimul plic venit vineri acasa scria clar ca este chemat in instanta vechiul proprietar .
Eu platesc luni toata datoria si o sa incerc sa vorbesc cu asociatia sa ma ajute cumva. Dar va zic sigur ca la tribunal nu o sa vina nimani pt mine... nici vehciul proprietar, nici parintii.
Eu ca fiu pot face acest lucru //Platiti si duceti o copie a chitantei la registratura instantei impreuna cu o hartie pe care o numiti "Intampinare", faceti referire la adresa primita prin posta, la nr de dosar si spuneti ca ati achitat suma restanta si ca anexati copia chitantei// ?
Raspuns la ------- In final, mai aveti de lamurit un mister, pe numele cui este venita adresa si plicul de la judecatorie, al parintilor, al dvs sau al fostului proprietar?
Este dat in judecata vechiul proprietar (este adresa unde este datoria de 400lei) pt ca parintii mei nu au trecut casa la fisc pe numele lor.
In cel mai rau caz, daca eu platesc datoria si judecatorul nu afla acest lucru. Ce se poate intampla? pierd casa?
E mai complicata problema,
Casa este pe numele parintilor, dar nu a fost trecuta la fisc pe numele lor, a ramas la fisc pe numele vechiului prorietar.Deci chemat in instanta este primul proprietar.
Pe parintii mei nu-i intereseaza aceasta problema, trebuie sa ma descurc singur. am 19 ani, eu platesc toate facturile.
De vechiul proprietar nu am cum sa dau... nici nu stiu daca mai traieste.
Am vorbit cu administratorul(este o firma) si a spus ca o sa trimita el avocatului chitanta ca am platit.
Dar nu am incredere ca o sa faca asa...
Ce variante am? Vreau sa platesc datoria, dar nu are cine sa se duca la instanta .
Se poate sa vorbesc cu asociatia de proprietari sa anuleze procesul, sau sa ma ajute cumva? Se mai poate face ceva?
Craciun fericit !
Am primit plic ca pe 20 ianuarie 2017 sunt chemat in instanta in calitate de parat.
Asociatia de proprietari ma dat in judecata pt 400 lei restanta la intretinere.
Vreau sa platesc aceasta suma pana marti, dar nu vreau sa ma prezint la tribunal.
Ce se poate intampla? Risc sa pierd locuinta? Judecatorul o sa stie daca nu ma prezint ca eu nu mai am datorii in prezent?
(tot pe plic scria ca se poate judeca si in lipsa)