avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Activitate ioana99

Activitate ioana99

Răspuns la discuția Malpraxis avocat
V-am citat din hotararea instantei, probabil va referiti la probitatea acesteia si bineanteles avand aceasta hotarare pot dovedi ceea ce sustin !
Oricum va rog faceti doar observatii pertinente !
Răspuns la discuția Malpraxis avocat
Va multumesc pentru observatie !
Hotararea instantei Judecatoriei este clara: exista si o referire la necompetenta materiala a acesteia dar in primul rand este expusa necompetenta teritoriala, adica domiciliul procesual asa cum mi l-a indicat avocatul este nul deoarece pot aduce in instanta doar filiala bancii din domiciliul stabil sau al sediului acestuia; tribunalul ca instanta superioara a judecatoriei unde am depus plangerea NU este Tribunalul Bucuresti.
Exista doar un articol in Codul Civil pe care nu mi-l amintesc in acest moment care specifica exact acest lucru.
Va multumesc oricum !
Locuiesc in alta localitate decat locul unde s-a depus dosarul cauzei.
Avocatul, care a castigat un proces pe exact aceeasi speta, mi-a raspuns concret la intrebarea mea - inainte de a incheia contractul de reprezentare - daca este obligatoriu sa am domiciliu unde se sustine procesul si mi-a raspuns ca NU.
Judecatoria a declinat competenta iar procesul s-a mutat la Tribunalul Bucuresti.
Dupa consultarea altui avocat mi s-a spus clar ca in Codul Civil se specifica obligativitatea existentei domiciliului stabil in localitatea unde se depune dosarul la Judecatorie si drept urmare am intrerupt procesul.
Consider ca am fost subiectul cel putin al unui malpraxis.
Doresc un raspuns pertinent si oferta pentru: - depunere plangere la Baroul avocatului in cauza
- consultanta&sustinere proces pentru recuperarea cheltuielilor (din pacate doar eu cautand pe net am gasit o sentinta cu cateva mii de lei cheltuieli, avocatul nefacand apel si neanuntandu-ma)
Subiectul procesului este disputa cu o banca comerciala.
Astept numar de telefon pentru legatura.