Buna ziua, ajutati-ma va rog!
Am o fetita de 9 anisori, cand ea avea 3 ani am decis cu tatal ei sa ne despartim si micuţa sa ramana la mine, apoi eu m-am recasatorit cu un nemernic care din jigniri si batai nu ma scotea, intr-o zi a incercat sa dea si in fata si atunci in disperare am sunat tatal fetitei sa o ia la el pentru ca nu asi fi putut sa vad cum altcnv imi bate copilul. De atunci acel nemernic a inceput sa ma tina inchisa in casa cate trei, patru zile(pleca, ma inchidea si uita sa se mai intoarca). In 8 luni de zile am avut 4 tentative de sinucidere! Intr-un final am dat peste o doamna care era stabilita in Grecia si m-a ajutat practic sa FUG acolo! Contactul meu cu fetita era practic numai telefonic, dupa ce am reusit sa imi inchiriez o casa si sa ma pun puţin pe picioare cu psihologia practic la pământ am inceput sa trimit bani si pachete fetitei, toate bune si frumoase pana cand a aparut in viata tatalui ei o alta "doamna",care pe parcurs a inceput sa imi interzica sa vorbesc cu fetita,nu ma lasa sa o vad, pur si simplu parca disparusera de pe fata pamantului! Puteam vorbi decat cu ea o data pe luna cand trimiteam bani si apoi incepea cu injuraturi si amenintari! In accea perioada tatal m-a dat in judecata pentru custodie, eu nefiind anuntata si neavand idee de proces nu m-am prezentat! Dupa 3 termene i s-a dat custodia tatalui.Acum dupa 6 ani de zile m-a cautat el spunându-mi ca s-a despartit de "doamna cea cu buna credinta"si ma lasa sa vad fata si este si deacord sa facem ceva pentru a avea custodie comuna! Cum putem proceda pentru a obtine custodia comuna, fiind amandoi deacord??