avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Activitate Balabala

Activitate Balabala

Buna ziua,am o intrebate si as fi recunascatoare ptr raspuns
anul trecut copilul meu a luat din carefour un ursulet de plus ,din apropiere de casa de marcat fara sa vad insa caserita a observat a apasat butonul de panica si la iesire a venit un paznic ,a chemat politia si am fost dusa cu duba impreuna cu copilul la politie ,acolo m-au amenintata sa iau fapta asupra mea facandu-mi dosar penal ,de frica sa nu-mi ia copilul protectia ca asa mai amenintat ca sa scap.mai repede ca copilul plangea in gura de sarpe am DAT declaratie cum ca am luat ursuletul care avea o valoare fereasca dumnezeu de 180 de lei de atunci a trecut in an dar stau cu frica ca ma ia la puscarie ,am auzit multe cazuri ca e lume luata ptr o floare,,cei de LA carfour nu au avut pretentii ptr ca siau recuperat ursuletul , dar politia sa sesizat asa mi-au zis ,va rog frumos sa imi zica cineva CE se va intampla cu mine daca a trecut in an nu mia venit niciodata mimic acsa vrun plic sa ma prezint LA judecatorie,doar o singura dacta ma cautat in militia acasa dar nu ma gasit,, va multumesc