avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Activitate raluca8888

Activitate raluca8888

Nu era singura, mai erau cateva persoane care au declarat ca nu au nimic si nu doresc sa fie transportati cu ambulata la vreun spital. Initial, imediat dupa accident sotul meu s-a interesat la spitalul unde a fost transportata doamna, de starea dansei si i s-a spus ca i s-a dat drumul pe motiv ca avea doar cateva contuzii usoare. Dupa 2 saptamani dansa aduce la sectie 5 zile de spitalizare si dupa 1 luna jumatate cere revizuirea dosarului si aduce 30. Domnul politist care se ocupa de caz ne-a spus ca trebuie sa aiba 90 de zile ca sa se incadreze la fapta penala si ca nu are cum sa faca lucrul acesta stiindu-i conditia. Ceea ce mi s-a parut ciudat este ca de fiecare data cand sotul meu s-a interesat de conditia dansei, sotul dansei nu ne-a permis sa o vedem si numai cu dansul am vorbit de la momentul accidentului.
Este cazul sa ne angajam avocat?
Multumesc!
In urma cu 2 luni, sotul meu care este conducator auto la o firma de transport persoane a avut un accident. Soferul care conducea in fata lui a pus o frana brusca nesemnalizand vreo directie de mers, numai ca sotul, franand de asemenea a pierdut controlul volanului incercand sa evite tamponarea si s-a rasturnat in sant. Nimeni nu a patit nimic, socul a fost mai mare, in schimb o doamna a cerut sa mearga cu ambulanta, acuzand dureri. Astfel a inceput urmarirea penala si suspendarea permisului. Problema este ca doamna nu a avut nimic grav, i-a dat drumul de la spital imediat, medicii raportand contuzii usoare. Sotul a vrut sa se intereseze de dansa si la inceput nu a vrut sa discute cu el. Mai tarziu a inceput sa acuze ca se simte din ce in ce mai rau, a dus 5 zile de medical la dosar, dupa o luna s-au facut 30 spunand ca are nevoie de operatie.A inceput sa fie vorba de bani si ne-au cerut 4000 euro daca nu, va merge pe parte civila ceea ce nu intelegem! Va rog mult sa-mi dati un sfat, nu dispunem de banii acestia si nici nu intelegem.