Nu era singura, mai erau cateva persoane care au declarat ca nu au nimic si nu doresc sa fie transportati cu ambulata la vreun spital. Initial, imediat dupa accident sotul meu s-a interesat la spitalul unde a fost transportata doamna, de starea dansei si i s-a spus ca i s-a dat drumul pe motiv ca avea doar cateva contuzii usoare. Dupa 2 saptamani dansa aduce la sectie 5 zile de spitalizare si dupa 1 luna jumatate cere revizuirea dosarului si aduce 30. Domnul politist care se ocupa de caz ne-a spus ca trebuie sa aiba 90 de zile ca sa se incadreze la fapta penala si ca nu are cum sa faca lucrul acesta stiindu-i conditia. Ceea ce mi s-a parut ciudat este ca de fiecare data cand sotul meu s-a interesat de conditia dansei, sotul dansei nu ne-a permis sa o vedem si numai cu dansul am vorbit de la momentul accidentului.
Este cazul sa ne angajam avocat?
Multumesc!
In urma cu 2 luni, sotul meu care este conducator auto la o firma de transport persoane a avut un accident. Soferul care conducea in fata lui a pus o frana brusca nesemnalizand vreo directie de mers, numai ca sotul, franand de asemenea a pierdut controlul volanului incercand sa evite tamponarea si s-a rasturnat in sant. Nimeni nu a patit nimic, socul a fost mai mare, in schimb o doamna a cerut sa mearga cu ambulanta, acuzand dureri. Astfel a inceput urmarirea penala si suspendarea permisului. Problema este ca doamna nu a avut nimic grav, i-a dat drumul de la spital imediat, medicii raportand contuzii usoare. Sotul a vrut sa se intereseze de dansa si la inceput nu a vrut sa discute cu el. Mai tarziu a inceput sa acuze ca se simte din ce in ce mai rau, a dus 5 zile de medical la dosar, dupa o luna s-au facut 30 spunand ca are nevoie de operatie.A inceput sa fie vorba de bani si ne-au cerut 4000 euro daca nu, va merge pe parte civila ceea ce nu intelegem! Va rog mult sa-mi dati un sfat, nu dispunem de banii acestia si nici nu intelegem.