Salutare. As avea o mică întrebare: La Curtea de Apel este obligatorie prezenta inculpatului sau se poate prezenta avocatul ? Influentează negativ neprezentarea mea la apel ?! Mulțumesc!
Domnule Razvan, nu ne intelegem. Acea declaratie am scris-o personal de mana, am semnat. Banuiesc ca cei de acolo au vazut ca acel scris este identic cu cel din declaratii. Prima oara am scris-o si am trimis prin whatsapp avocatului, dupa mi-a spus ca doamna judecatoare doreste originalul, dula care l-am trimis in Romania .
Prima data da, mi-a spus dar dupa a zis ca merge si fara. Eventual, ma gandeam ca daca este nevoie pot demonstra instantei ca lucrez in Italia de aceea nu m-am putut prezenta . Pot trimite contractul de munca tradus, asa se intelege mai bine motivul neprezentei mele in fata instantei. Nu am fost indiferent sau lucruri de genu' asta, numai ca atunci cand ai un loc de munca cu contract care ma avantajeaza nu mi-am permis sa risc.
Mi s-a comunicat astazi ca tribunalul mi-a trimis acasa o foaie prin care scrie acelasi lucru ca pe portal dar in foaia respectiva scrie " cu executare" . Ceea ce nu pot intelege este ca nu au scris acelasi lucru in ambele parti. Daca in cazul ca la Curtea de Apel se sustine aceasta sentinta, mai pot face ceva , in sensul ca vreau sa merg mai departe cu judecata. Poate ca doamna judecatoare neprezentandu-ma la procese are ceva personal cu mine. Zic si eu, nu stiu. Va multumesc tuturor din suflet care v-ati pierdut din timpul dumneavoastra pentru a scrie aici.
Ok, am inteles. Astept sa vad ce se intampla. Ma rog ca la Curtea de Apel sa se dea o suspendare. Nu mi se pare normal ca pentru cativa metri condusi sa primesc 1 an. Daca eram beat sau pe un drum principal sau mai rau, daca omoram pe cineva intelegeam si eram perfect deacord cu decizia lor chiar le ceream personal mai multi ani, dar asa pentru 100 de metrii scrisi de politist in verbal care defapt erau 20-30 maxim nu pot accepta. Eventual ma ascund 6 ani decat sa fac puscarie pentru cativa metrii. Altii au fost prinsi beti de vre 3 ori fara permis si n'au mai ajuns acolo.
Exact asa imi apare pe portal.just.ro : Solutia pe scurt: În temeiul disp. art. 335 alin.1 cp, cu aplic. art. art.61 alin.4 lit. c cp, condamnă pe inculpatul .......... , , la o pedeapsă de : 1 (un) an închisoare pentru savarsirea infractiunii de conducerea unui vehicul fara permis de conducere(fp.19.11.2014). Dumneavoastra inca o data acest verdict, ce ati putea crede unde spune " In temeiul disp.art. 335 alin.1 cp, cu aplic.art.art 61 alin.4 lit. c cp "