avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Activitate Marian_hd

Activitate Marian_hd

Răspuns la discuția Acoperisul batal vina!
Multumesc de sfaturi!
O sa il iau la socoteli de documente pe domul admin.
Dar totusi asociatia poate sa imi bage penalizari la suma respectiva cum vrea ea? pai cum ziceam daca dau 715 RON la data scadenta defat o sa mai am in plus de platit penalizari ce poate vor dubla suma?!!??!
Primaria nu trebuie sa supravegheze cumva aceasta actiune?

:)
Buna ziua, locuiesc intrun bloc de 4 etaje vechi de 35 de ani fara acoperis adica e doar cu "smoala" si pietris, jumatate de scara are apartamente cu 2 camere iar cealalta jumatate ap cu 3 camere eu locuiesc la 3 cam.
Nenea administratorul care locuieste la et. 4 sa gandit sa se faca acoperis cu pod si din "azbest" sau azbociment cum ii zice. Inparteala cu bani sa facu ca cei cu ap cu 2 camere platesc 500 lei cei cu 3 camere 715 si cei de la et 4 cica 1.000.
De anul trecut din toamna sa vorbit ceva de acoperis, si de anul acesta din primavara au inceput sa ceara bani, au stabilit ei sumele respective si au venit cu un tabel sa semnam, cica pentru proiect dar nu am semnat.
1. Nu sunt de acoord cu suma de peste 7milioane fata de cel de la et4 al carui interes este, dar da numai 10mil.
2. Ma obliga legea sa platesc pentru acel acoperis? pentru ca nu este reparatie ci este modernizare sau cum sai spun, pt ca nu se toarna iar carton cu smoala ci se contruieste un acoperis!!!!
(precizez ca sau inceput lucrarile la acoperis si o parte din locatari au dat o parte din bani dar nu multi sun cei care sunt in grafic cu ratele)
3. Problema e ca azi mia venit o somatie de la asociatia de proprietari care suna tare ciudat:
" Va reamintim ca suma ce va fost repartizata pentru reparatie acoperis este de 715RON cu datat scadenta 28.10.2007
Suma datorata de dvs. la data de 28.05.2007 este de 395 reprezentand avansul si cele 3 rate.
Va rugam ca in termen de 5 zile de la primirea somatiei sa achitati suma datorata la data de 28.5.2007.
Incepand cu 01.06.2007 se vor introduce penalizari si penalitati la suma datorata iar in termen de 15 zile se va intocmi dosar care se va trimite instantei judecatoresti pentru recuperarea sumei datorate.
semnat asiciatia de locatari si administratorul de bloc"

Asociatia de locatari face cum vrea ea ratele si te penalizeaza cum are ea chef fara sa te informeze ?
Din somatie intaleg ca daca nu dau bani acum in vara si vreau sa ii dau pe toti cei 7mil in octombrie ma voi trezi cu penalitati (poate si procese) si voi plati dublu sau triplu???

Va multumesc, astept sugestii, raspunsuri si recomandari. Multumesc mult