El ma obligat prin contract sa achizitionez usile de la o anumita firma care nu aceau usi pvc. Si mie nu mia convenit dar asta este. Umiditate nu e in casa am dezumidificatoare in toate camerele din aceasta cauza si centrala merge non stop si gemurile stau rabatate mereu nu am umezeala. Dar daca vedeti usile plangeti langa ele cum au putut ajunge in 4 luni. Si nu folosesc mopu am sters pe jos ca pe timpuri cu carpa ca sa nu se strice . Nu stiu ce sa mai fac. Pt ca intr-un fel e si vina lui pt ca eu nu am vrut usile de la firma respectiva
Antik a scris:
Daca cauza exfolierii usilor/degradarii este diferenta de temperatura din locuinta si cea din scara blocului, atunci puteti solicita printro adresa cu comfirmare de primire dezvoltatorului sa inteprinda demersurile necesare asiugurarii unei temperaturi optime pentru a evita exfolierea/degradarea usii dvs. Puteti deasemenea sa-l speriati ca in caz contrar il veti actiona in judecarta pt. distrugere.
Aceasta o puteti face numai pt. usa care da in scara blocului, cele din casa e problema dvs. ,va poate anula garantia pe motivul temperaturii si umezelii din apartament.....oricum e o cearta interminabila.
O solutie ar fi sa montati usi cu tocarie pvc si sticla termopan.