Buna ziua Am si eu o intrebare sunt in concediu de crestere copil acesta sa nascut pe 4 aprilie 2015 iar acum sunt gravida si trebuie sa nasc pe 7 iunie 2017 si doresc sa revin la servici fara sa am intreruperi si sa nu mai iau supliment de insertie ca ulterior sa intru in prenatal si concediu crestere copil. INTREBAREA ar fi din ce data trebuie sa revin la servici si pana cand mi se poate acorda indemnizatia de crestere copil pt primul pt ca am primit mai multe variante uni spun ca din 4aprilie pana cand implineste copilul 2ani, iar alti au spus ca trebuie sa ma intorc mai devreme cu o luna inaintea implinirii varstei de 2ani. Mentionez ca am suspendat indemnizatia in luna martie 2016 pe legislatia veche si am revenit la servici in luniile aprilie, mai si iunie dupa care am revenit in concediu crestere copil dupa noua lege.Va multumesc anticipat.
Buna ziua. Am un copil nascut pe 4 aprilie2015 si acum sunt gravida si o sa nasc pe 7 iunie 2017. Pot renunta ta stimulentu de insertie? PE CE DATA POT INTRA IN CONCEDIU DE CRESTERE COPIL PT CEL DE-AL DOILEA COPIL?
Va multumesc anticipat.