In regula, atunci voi merge pe Udriste ca sa imi ridic permisul. Avand in vedere ca suspendarea a fost facuta pentru 30 de zile, actele care imi vor fi necesare sunt: CI + dovada + proces verbal?
Am urmarit discutiile existente in aceasta sectiune de forum, dar am nevoie de o lamurire referitoare la ridicarea permisului meu de conducere.
Situatia mea este urmatoarea: mi-a fost suspendat permisul de conducere pe o perioada de 30 de zile pentru trecerea pe culoarea rosie a semaforului. Perioada de suspendare s-a terminat ieri (luand in calcul 15 zile dovada + 30 zile suspendare).
Acum vreau sa imi ridic permisul, dar nu stiu exact de la ce sectie de Politie. Spun asta pentru ca in Ianuarie 2015, cand am dobandit permisul, acesta a fost eliberat de DRPCIV Bucuresti - in acea perioada aveam viza de flotant pentru Bucuresti, iar examenul pentru dobandirea permisului l-am sustinut in Bucuresti. Viza de flotant a expirat cu mai bine de 6 luni in urma. Adresa din cartea de identitate este de Calarasi.
In stiuatia de fata, unde va trebui sa merg pentru a imi ridica permisul: la Directia Rutiera Calarasi, sau pot merge la DRPCIV Bucuresti - Pipera?