avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1224 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters418985

Activitate ContSters418985

Răspuns la discuția Retragere plangere pentru furt
I-mi spuneti va rog daca pot renunta? multumesc!
In sesiarea scrisa de politist, se specifica numele vecinului.
Nu stiu... dar nu cred!
Buna ziua! In seara de craciun am avut nefericitul eveniment sa intre cineva in casa si sa ne fure 150 de lei si o bratara de aur de aprox. 3 grame dupa ce am plecat pentru doua ore la cineva in vizita (mentionez ca usa a ramas neinchisa cu cheia! poarta inchisa cu cheia, lumini aprinse in fata casei, bradul si niste lumanari aprinse in casa) . Cand neam intors am gasit putin pamant si niste scaieti crezand ca pisica este de vina fara sa sesizam nimic pana dimineata, cand fiul nostru a venit sa ne intrebe, unde sunt bani lui care ii facuse cu colindul si puse cap la cap (scaieti, pamantul, pisica, niste hartii care nu mai erau in locuul unde era bratara si o pungulita aruncata sub pat care nu mai incause intr-o noptiera) am ajuns la concluzia ca intrase cineva in casa. Afost la politie si am facut o sesizare in care scrie ca banuim pe vecinul din spate pentru ca gardul metalic dintre noi era deformat si scaieti de la el din gradina. Acum n-ea sunat de la politie ca a ajuns dosarul de la parchet si trebuie sa ne audieze! noi vrem sa retragem aceasta plangere pentru ca: nu m-am certat cu acest vecin care locuieste sinur , nu am avut nici o divergenta cu el si noi avem o parte din vina pentru ca am lasat usa deschisa, nu avem un caine sau un sistem de alarma si o sa luam masuri. Se poate retrage aceasta plangere? Multumesc!