Ma poate ajuta cineva? Sotul meu a primit o amenda penala din bulgaria la prins la vama cu niste haine in urma acestei fapte ia venit in romania o amenda penala de 21616 lei am facut esalonare si a trebuit sa platim 901 lei pe luna 2 ani el fiind angajat si avand salariu minim pe economie am platit dar ne-a mai ramas 4109 lei dupa expirarea termenului noi avem 2 copii impreuna de 5 respectiv 3 ani si el este singurul salariat deci nu prea am avut de unde plati si totusi am dat azi mi.a venit o citatie ca este chemat pe data de 14 -02-2017 la judecatorie pt inlocuirea pedepsei cu inchisoare ce poate sa i se intample dupa noul cod penal mai ne pot acorda termen la plata amenzi
Ma poate ajuta cineva? Sotul meu a primit o amenda penala din bulgaria la prins la vama cu niste haine in urma acestei fapte ia venit in romania o amenda penala de 21616 lei am facut esalonare si a trebuit sa platim 901 lei pe luna 2 ani el fiind angajat si avand salariu minim pe economie am platit dar ne-a mai ramas 4109 lei dupa expirarea termenului noi avem 2 copii impreuna de 5 respectiv 3 ani si el este singurul salariat deci nu prea am avut de unde plati si totusi am dat azi mi.a venit o citatie ca este chemat pe data de 14 -02-2017 la judecatorie pt inlocuirea pedepsei cu inchisoare ce poate sa i se intample dupa noul cod penal mai ne pit acorda termen la plata amenzi
Daca sotul meu a avut o anenda penala de 21616 din care a platit si mai are 4109 si termenul de plata a expirat a primit axi o citatie in care i se cere pe data de 14 -02-2017 sa se duca la judecatorie pentru inlocuirea amenzi cu inchisoare ce se va intampla ? Dupa noul cod scapa ? Daca poate raspunde cineva in termeni nostri ca nu inteleg legile va rog multumim