avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Activitate Simion.

Activitate Simion.

Buna seara. Ma numesc Simion Pavel, am lucrat 3 luni de zile pentru o firma austriaca de transport marfa pe un camion de 40 to. In luna decembrie am avut lucrate 25 de zile, bani pe care firma de transport refuza sa mi-i plateasca. Contractul de munca ce l-am incheiat cu ei este unul, cred eu, fictiv deoarece este alcatuit dintr-o singura pagina in care se specifica faptul ca eu lucrez pentru o firma intermediara din alta tara care inchiriaza soferi pentru firma austriaca. Pe contract este specificata diurna de 55 de euro pe zi plus salariul de baza de 300 de euro. Pentru firma austriaca mai lucreaza 2 romani care se ocupa de marea majoritate a sarcinilor, asadar eu neavand posibilitatea sa iau legatura cu patronul firmei ci doar cu cei 2, acestia refuzand sa imi transmita numarul de telefon al patronului firmei. Motivul pentru care refuza sa imi faca plata nu au vrut sa mi-l precizeze acestia spunand ca asa crede patronul. Motiv de a-mi opri banii nu au, eu neavand nicio amenda sau orice alt motiv pentru care acestia sa imi opreasca bani. Sunt casatorit, am 3 copii, iar faptul ca acestia refuza sa imi plateasca salariul il vad ca pe un atentat la viata familiei mele. Ati putea va rog sa imi spuneti cum as putea sa rezolv aceasta problema? As avea nevoie va rog si de o adresa a sindicatului din Austria sau un numar de telefon deoarece nu reusesc sa gasesc pe internet. Va multumesc!