avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Activitate Pin1

Activitate Pin1

Perioada în specialitate se pune ca cea în activitate, în cazul meseriilor ce implică activitate de zbor în temeiul legii 223/2007? Pt că asta este specialitatea meseriei mele, personal navigant. De la serviciul personal am primit un raspuns negativ si nu mi s-a parut legal si nici echitabil comparativ cu orice alt părinte beneficiar al concediul de crestere copil. Mulțumesc.
Mulțumesc frumos.
Eu am 2 copii. Legea acordării concediului de crestere copil dar si legea pensionarii a suferit modificari in inervalul dintre cei 2 copii. Cu fiecare am stat 2 ani în concediu creștere copil prima perioadă 2010-2012 am lucrat apoi aproape 1 an și în 2013-2015 m-am aflat din nou în c.c.copil. Cum se adaugă aceste perioade și cele de concediu risc maternal, concediu prenatal și postnatal la vechimea în muncă? Dar la vechimea în specialitate ?
Eu am grupa de muncă 2, condiții speciale, cu adăugarea de 6 luni la fiecare an lucrat în aceate condiții și stagiul complet de cotizare ar trebui sa fie 20 ani de muncă și cu vârsta minimă de pensionare 50 ani . (Ambele condiții simultan).
Vă mulțumesc anticipat, sper să folosească și altora în situații similare aceste răspunsuri.