Perioada în specialitate se pune ca cea în activitate, în cazul meseriilor ce implică activitate de zbor în temeiul legii 223/2007? Pt că asta este specialitatea meseriei mele, personal navigant. De la serviciul personal am primit un raspuns negativ si nu mi s-a parut legal si nici echitabil comparativ cu orice alt părinte beneficiar al concediul de crestere copil. Mulțumesc.
Eu am 2 copii. Legea acordării concediului de crestere copil dar si legea pensionarii a suferit modificari in inervalul dintre cei 2 copii. Cu fiecare am stat 2 ani în concediu creștere copil prima perioadă 2010-2012 am lucrat apoi aproape 1 an și în 2013-2015 m-am aflat din nou în c.c.copil. Cum se adaugă aceste perioade și cele de concediu risc maternal, concediu prenatal și postnatal la vechimea în muncă? Dar la vechimea în specialitate ?
Eu am grupa de muncă 2, condiții speciale, cu adăugarea de 6 luni la fiecare an lucrat în aceate condiții și stagiul complet de cotizare ar trebui sa fie 20 ani de muncă și cu vârsta minimă de pensionare 50 ani . (Ambele condiții simultan).
Vă mulțumesc anticipat, sper să folosească și altora în situații similare aceste răspunsuri.