Nu ati inteles intrebarea....daca dvs ati fi lucrat 3ani ca si persoana fizica autorizata si veniti maine si vreti sa va angajati ca si salariat.Daca dvs nu aveti decizie de incetare CIM pt ca ati lucrat ca si P.F.A. e de ajuns sa va iau o declaratie pe proprie raspundere in loc de decizia de incetare?
Buna ziua as dori sa angajez in calitate de S.C. un fost activist P.F.A. care va fi angajat in cadrul unui Contract individual de munca.Cum il angajez daca nu are (evident)decizia de incetare Contract individual de munca?Ii iau in scris pe proprie raspundere ca nu mai lucreaza in calitate de salariat ?
Va multumesc.
Acum daca va referiti la probleme serioase cauzate de ei, evident ca pot riposta desi daca nu au baza legala...voi lasa avocatii sa se ocupe.Ma interesa o parere reala despre aceasta speta.Multumesc!
Buna ziua am o intrebare urgenta daca vreau sa ii dau in judecata firma care mi-a desfacut CIM-ul evident ca nu mi s-au respectat drepturile cf legii si codului muncii, am primit prin posta ca nu am voie sa dau autoritatilor datele lor pt ca vor apela la forta coercitiva si ma vor pune la plata daune-interese si conform codului penal pentru dezvaluire informatii nepublice si secret serviciu cum ca mi-am trimis pe mailul personal date din firma.Mi-am trimis cat am.fost angajata pt. Ca nu am avut un pc functional.si trebuia cumva sa imi fac treaba(am solicitat pc de n ori.dar abia dupa.3 luni mi s-a rezolvat problema-alt drept incalcat conform CIM),si apoi mi-a trimis pe mailul personal domnul care trimitea in Revisal ceea ce ii trimiteam eu dar at.mailul nu.mergea si la telefon m-a rugat sa ii dau mailul personal si.asa am reusit...stiti cum e cand ai o demisie, in ziua aceea trebuia trimis si cum domnul cu Revisalul caruia ii trimiteam nu era disponibil decat atunci, am actionat in interesul firmei.
Acum intrebarea mea este, vreau sa mi se faca dreptate si voi merge sa ii dau in judecata pentru plata salariilor pana cand ma repun inapoi in functie, dar dupa ce ei ma vor actiona pe partea penala cu dezvaluire secret de serviciu si anume ce tine de apararea mea documente ce am care atesta ca nu s-a vrut sa mi se dea un calculayor functional si cum persoana resp. A fost sustinuta de conducere.Daca ei castiga(avand cazierul curat, am lucrat ca si voluntar pentru copiii orfani si pe multi i-am incadrat pe piata muncii dandu-le un loc de munca bun)pot face inchisoare?nu voi avea cum sa le platesc daunele evident, in acest caz se poate cere si munca in folosul cpmunitatii?acest lucru apare in cazier?vreau sa mi se faca dreptate chiar daca justitia e asa cum e in ziua de azi si as vrea sa vad ce m-ar astepta daca "astia" castiga.Multumesc!