avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Activitate georgiana_teliman

Activitate georgiana_teliman

Răspuns la discuția proces cu o farmacista
As vrea sa mai mentionez ca atat farmacista la care am fost a doua oara cat si medicul de la facultate mi-au spus ca fenitionul nu are nici o legatura cu prednisonul si pe langa asta urmarile puteau sa fie mult mai grave, ajungandu-se in cel mai rau caz la deces.
Răspuns la discuția proces cu o farmacista
Eu am fost diagnosticata cu semipareza faciala stanga.Tratamentul dat de doctor a fost compus din: prednison, famotidina si supradyn.In loc de prednison eu am primit fenition. Fenitionul este cu totul altceva fata de prednison.Prednisonul este pentru boli reumatice şi colagenoze: poliartrită reumatoidă, cardită reumatismală, lupus eritematos diseminat, dermatomiozită, sclerodermie, periarterită nodoasă (cazuri severe, selecţionate); necroză hepatică subacută, hepatită cronică activă, hepatită alcoolică acută, boala Crohn, colită ulceroasă şi ulcerohemoragică, glomerulonefrită acută cu oligurie marcată sau anurie, nefroză, sarcoidoză, fibroză pulmonară, anemie hemolitică dobândită, purpură trombopenică idiopatică, leucemie limfatică, limfosarcom; stări infecţioase şi toxice grave; boli de piele: dermite alergice şi eczeme, eritrodermie exfoliativă, pemfigus, psoriazis şi alte afecţiuni cu caracter inflamator sau alergic.

Răspuns la discuția proces cu o farmacista
Daca as sesiza OPC as putea sa obtin bonul fiscal al farmaciei din ziua respectiva?
As vrea sa stiu daca as avea castig de cauza daca as da in judecata o farmacista. In urma cu 25 de zile am avut semipareza si am primit o reteta. Am fost cu reteta la farmacie iar farmacista mi-a dat un alt medicament decat cel prescris pe reteta(acel medicament-fenitoin-era pentru epileptici). Datorita acelui medicament timp de 13 zile m-am simtit foarte rau. Am avut dureri de cap, ameteli, nu mai vedeam bine si eram afectata si psihic.Pe langa toate astea nu am putut sa dau un examen si am lipsit de la facultate. Am chemat si ambulanta si am fost la medicul de la facultate de 2 ori iar nimeni nu stia ce am. Abia a 13 zi cand se terminase pastilele am fost la o alta farmacie, farmacista de acolo a depistat ca eu luam cu totul alt medicament, astfel am aflat de ce ma simteam asa de rau si am incetat tratamentul. Problema este ca nu am pastrat bonul fiscal si nici cutiile de fenitoin nu le mai am. As vrea tare mult sa imi dea cineva un sfat, cum as putea sa procedez, daca are rost sa incep un proces.Multumesc!