Daca doriti va trimit inregistrarea audio din convorbirea telefonica cu sotia mea din care reiasa ca ea nu a formulat acea acuzatie sau cel putin asa sustine ea la telefon. O adresa unde pot trimite daca se poate, deoarece vad ca ma sfatuiti prost de la bun inceput si sunteti ferm convins ca eu nu as fi aceptat divortul. motivul invocat de sotie pentru angajarea unui avocat a fost, ca nu se poate prezenta la termenele de divort sau eventuale intalniri la mediatori deoarece locuieste in Italia si avocatul va rezolva un divort rapid. in conditile actuale si daca ramane tot cu acest avocat si cu aceste acuzatii sigur nu va fi un divort deloc amiabil. Precizez ca sotia nu doreste copilul minor pe care mi-l incredinteaza mie. nu cred ca ar fi normal sa incredintezi propriul copil unei persoane pe care o acuzi de violente cu vatamari corporale si care face amenintari cu moartea. As fi fost deacord sa ma acuze de jigniri, injuri si cuvinte obscene care au dus la imposibilitatea de a mai convietui impreuna sau putea zice adevarul ca are domiciliul in Italia si alta familie acolo
Maine voi vorbi la telefon cu fosta sotie si o voi intreba daca doreste un divort amiabil ca intre doi oameni maturi si civilizati sau doreste un divort mizerabil cu acelasi avocat dar mai ales cu acele acuzatii de care sustine ea ca nu le-ar fi facut
nu mai postati mesaje consecutive, foslositi functia " editeaza "
Sunt de acord cu divortul, doar ca nu din motivele invocate de avocat. Abia ieri am primit acasa citatia de divort cu declaratia. Intre timp m-am interesat de acel avocat, care din spusele altor avocati se pare ca are acest obicei de a face orice este posibil pentru a avea castig de cauza. La inceputul declaratiei nu se cer cheltuieli de judecata si se declara culpa comuna. Totul este foarte amiabil pana spre sfarsitul declaratiei cand in completare imi face acuzatii grave care ma deranjeaza si imi afecteaza imaginea. Daca nu erau acele acuzatii nu imi luam un avocat sa ma reprezinte si lasam la mana avocatului ei sa rezolve treaba rapid si fara a ne pune prea mult pe drumuri, fapt promis de catre el dar fara a preciza ce vina mi se va aduce mie. Acceptam ca si vina jigniri si injurii sau alte certuri, dar aceste acuzatii eu le consider destul de grave
Ea domiciliaza in Italia si a ales un avocat sa o reprezinte deoarece nu se poate prezenta la termenele de judecata. Iar avocatul a zis ca nu se poate divorta de comun acord cand din casatorie rezulta copii minori, ca trebuie mers la mediator si ca dureaza foarte mult
Deci sa inteleg ca imi recomandati sa mint ca eu sunt de vina cu tot ceea ce declara avocatul, mai ales ca am martori ca nu sa intamplat nici o data ceea ce scrie in acea declaratie. Chiar nu am nimic de pierdut, mai ales ca am ramas in relatii foarte bune cu fosta sotie si nici ei nu ii vine sa creada ce a scris acel avocat in plangerea facuta
Buna ziua.
Sotia mea a inaintat divortul de mine fiind reprezentata de un avocat. La motivele divortului pe langa ne intelegeri mai apare si faptul ca as fi agresat-o fizic de mai multe ori cauzadu-i leziuni care au avut nevoie de mai multe zile de ingrijiri medicale si ca as fi amenintat-o cu moartea in mod repetat, fapt care nu este adevarat. La citirea declaratiei mi-am sunat fosta nevasta inregistrand apelul si ea sustine ca nu ar fi declarat ca eu as fi amenintat-o si agresat-o. Ce pot face in acest caz?