avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Activitate IuliaSVasile

Activitate IuliaSVasile

Bună ziua! Am și eu nevoie, vă rog, de niște informații sau îndrumări în legătură cu o situație. În iunie 2021 am făcut succesiunea după bunicii și tatăl meu, eu fiind unic moștenitor. Cu certificatul de moștenitor am depus cerere la primăria din Lehliu Gară pentru actul de proprietate. Ideea este ca au trecut 2 ani si 3 luni și nu se întâmplă nimic. D-na secretară mă tot duce cu vorba. De la Prefectura Călărași mi s-a zis că ei nu mă pot ajuta, că e treaba primăriei. Ce pot să fac sau unde să merg, că nu am nicio idee și am nevoie cât mai repede de actul de proprietate. Mulțumesc anticipat!
Buna seara!
As vrea sa aflu cum pot intra in posesia actului de proprietate al unui teren si al imobilului.
Situatie este urmatoarea: acolo locuiesc tatal meu si bunica paterna. Bunicul a murit acum 12 ani.Nu mai sunt frati ai bunicului si nici ai tatalui meu,iar ei vor ca sa imi treaca terenul pe numele meu,dar nu exista act de proprietate. Ei mi-au spus ca platesc impozitul anual si au chitantele respective.Nu stiu incotro sa o iau sa ma spuc sa fac demersurile necesare si am nevoie de o indrumare.
Multumesc mult!