Buna ziua, am fost citata de catre Biroul de evidenta al populatiei sa ma prezint la notar pentru dezbaterea mostenirii. As vrea sa stiu in ce conditii Biroul de evidenta al populatiei poate sa deschida dezbaterea mostenirii daca niciunul dintre mostenitori nu a facut-o. Ce riscuri implica aceasta citatie? Problema este ca unul din mostenitori nu locuieste in tara si nu avem cum sa dezbatem mostenirea fara el deoarece si-a exprimat dorinta de a primi partea ce ii revine si a promis ca va incerca sa faca o procura prin care sa ma imputerniceasca sa il reprezit la dezbatere, dar nu am primit nimic pana in prezent si nu cred ca voi primi prea curand acest document.
Buna ziua,
Am fost data in judecata pentru neplata intretinerii. Vreau sa achit intreaga datorie inainte de prima infatisare care va avea loc in martie 2017. Problema mea este ca administratorul blocului imi cere sa achit si cheltuielile de judecata. In caz contrar m-a amenintat ca va prelungi procesul pana voi avea de achitat cheltuieli de judecata si mai mari decat cele initiale. As vrea sa stiu daca chiar poate sa faca acest lucru si daca sunt cu adevarat obligata sa achit cheltuielile de judecata in cazul in care achit datoria inainte de prima infatisare?