buna ziua, detin un apartament la ultimul etaj al unui imobil nou P+4 si acoperis inalt tip cornisa. plafonul este de rigips iar accesul in spatiul podului aferent apartamentului este imposibil din exteriorul apartamentului(zidarie si acoperisul propriu-zis)
As dori sa aflu cum si in ce conditii legale este posibil sa :
1. inlocuiesc plafonul de rigips cu un plafon rezistent de lemn(sprijinit pe o structura usoara de aluminiu fixata in podea fara a atinge structura de rezistenta a apartamentului.
2.existenta unei zone de acces prin plafon in pod care sa pemita depozitarea de obiecte(acea zona fiind complet inutilizabila altcuiva)
3.realizarea plafonulu pe o suprafata de 2/3 din suprafata camerei, 1/3 ramanand spatiu deschis cu vedere la acoperis
mentionez ca acoperisul e bine izolat termic
va multumesc anticipat si felicitari pentru site
avand in vedere urmatoarele date:
1.sunt nascut in aprilie 1970
2. in anul 1988 am fost militar in termen
3.in perioada 1989-1994 am absolvit Academia Tehnica Militara
4. in perioada 1994-2017 am indeplinit diferite functii ca ofiter in M.Ap.N din care 14 ani grupa I si 7 ani grupa II
5. in IULIE 2017 implinesc 25 de ani de activitate(am fost facut ofiter in 1992)
6. am avut un salariu constant de X ron in ultimele 12 luni
URMEAZA SA FIU PENSIONAT MEDICAL IN LUNA AUGUST 2017
IN ACESTE CONDITII AS DORI FOARTE MULT SA MA AJUTATI CU URMATOARELE RASPUNSURI:
a) cat aproximativ ar fi pensia si cu cat este(procentual) diminuata fata de cea standard?
b) diminuarea inceteaza la 51 ani(varsta redusa conform grupei I) sau la 60 ani?
VA MULTUMESC FOARTE MULT!