avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi
Forum Activitate Alexandru081990

Activitate Alexandru081990

Am inteles acum.
Va multumesc pentru ajutor!


[Mesaj editat - 2.8 din regulament]
Inca o intrebare daca imi permiteti.
Aceasta hotarare cam in cat timp pot sa o primesc? 1 luna 2 3?
Nu este nicio problema sa conduc atat timp cat solutia pronuntata pe portal online a depasit termenul de 30 zile si eu nu am primit acasa hotararea; este corect ce spun?

Multumesc


[Mesaj editat - 2.8 din regulament]
Multumesc pentru ajutor.

Concluzia este ca trebuie sa astept hotararea judecatoreasca sa-mi ajunga la domiciliu si ulterior sa fac contestatie in termen de 30 de zile.


[Mesaj editat - 2.8 din regulament]
Buna ziua,

Anul trecut in luna aprilie mi s-a retinut permisul pentru o perioada de 30 zile pentru depasire pe linie continua simpla.
Am contestat procesul verbal si abia pe 1 februarie 2017 am primit decizia de respingere a procesului verbal:

Solutia pe scurt: Respinge plângerea formulată de petentul X în contradictoriu cu intimatul INSPECTORATUL DE POLIŢIE JUDEŢEAN x. Menţine ca legal şi temeinic procesul verbal seria PISX nr. X întocmit la data de 20.04.2016 de către intimat. Cu drept de apel ce se depune la Judecătoria X în termen de 30 de zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică astăzi, 01 februarie 2017.
Document: Hotarâre 176/2017 01.02.2017

Vreau sa contest aceasta decizie/sa fac apel.
Vreau sa stiu daca in acest moment eu trebuie sa astept sa-mi vina acasa hotararea judecatoreasca (si pot circula inca regulamentar) sau trebuie sa fac eu vreun demers sa merg la judecatoria unde s-a pronuntat decizia si sa actionez cumva.

Va multumesc