Nu, nu beneficiez de pensie dupa mama deoarece mama nu a lucrat niciodata fiindca foarte bolnava timp de 13 ani...chiar este singura sursa de venit pe care o am! Dar stiam ca creantele cu titlu de intretinere/ daune au prioritate in fata creantelor bancare insa creantele provenite din cheltuieli de judecata au prioritate in fata creantelor cu titlul de pensie.
Buna ziua, ma numesc Raducanu Alexandru am 19 ani si sunt student la facultatea de drept Titu Maiorescu. Imi intretin studiile din pensia de intretinere pe care o primesc de la tatal meu, deoarece mama a murit in 2011 si locuiesc singur. In 2015 am executat silit pensia de intretinere deoarece am implinit varsta de 18 ani dar ma aflam in continuarea studiilor si am facut acest lucru pana ce s-a eliberat hotararea judecatoreasca. Pensia este in valoare de 900 ron. Precizez faptul ca tatal meu mai are niste dosare de executare mai vechi datorita unor credite bancare 3 la numar. In 2016 a avut loc conexarea dosarelor de executare incluzandu-l si pe cel cu pensia executata, iar acum in februarie 2017 in baza articolului 789 cod procesual civil cei de la locul de munca au hotarat sa ii debiteze banii executorului care a preluat dosarele urmand ca acesta sa ii distribuie. Ce urmeaza in continuare? Exista o sansa ca pensia sa aibe prioritate mai mult de atat sa o primesc integral? Va rog din suflet sa ma ajutati deoarece nu imi permit un avocat si chiar imi doresc sa finalizez facultatea de Drept! Va Multumesc