avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 990 soluții astăzi
Forum Activitate Kbyna

Activitate Kbyna

Buna ziua,
Am achizitionat un apartament, intr-un bloc nou, in Bucuresti vara trecuta. Pe actele eliberate se specifica clar ca este un apartament cu clasa de energie A+, dar in realitate el se incadreaza sub D, avand in vedere ca pereti sunt foarte reci, geamurile termopan nu inchid deloc bine si usile de la intrare nu etanseaza, incat sa opreasca agentul termic sa iasa din incapere.
Au fost enorm de multe rugaminti atat la dezvoltator cat si la firma de termopane, dar totul in zadar. In afara acestor nereguli, am descoperit ca podul nu este ignifug si hidrofob, tevile de scurgere ale acoperisului nu sunt prinse etans si acum este un risc sporit de a se forma turturi, subsolul are izolatie mica si vecinii de la parter platesc inca odata in plus factura la gaz, fatada blocului este neterminata, desi au promis ca o vor remedia, pana acum inca nu s-a apucat de ea, de mai bine de jumatate de an ne tot rugam sa o termine, interior scarilor arata execrabil, lipsa interfoane functionale, pod neizolat (are doar o placa de rigips ca si terminatie din apartamentul superior), curtea interioara a inceput sa se macine si multe altele.
Cum am putea sa ii tragem la raspundere avand in vedere ca mai are doar 2-3 apartamente de vanzare si vor pleca, ramanand in pom toate aceste probleme grave si o sa ne creasca facturile pentru a remedia prin asociatia de locatari.