avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 285 soluții astăzi
Forum Activitate catalin2017

Activitate catalin2017

Buna ziua.

Saptamana trecuta am depus o cerere insotita de toate documentele prevazute in OG 26/2000, la judecatoria Buzau pentru infiintarea unei asociatii.
Sedinta a avut loc in camera de consiliu a judecatoriei, eu nefiind citat iar incheierea a fost cea de respingere a acordarii personalitatii juridice si de inscriere in registrul asociatiilor si fundatiilor pe motiv ca, imobilul unde urmreaza a fi sediul social al asociatiei si pentru care am obtinut un contract de comodat este cesionat catre BCR buzau ca urmare a unui imprumut bancar a proprietarului imobilui mai mult respinge cererea pentru ca asisistenta medicala si juridica nu poate fi efectuata decat de personal de specialitate si in urma unor avize si autorizatii prealabile.
Acea incheiere o pot ataca cu apel in termen de 5 zile de la comunicare la Tribunalul Buzau.
Astazi am mers la banca impreuna cu proprietarul imobilului si urmeaza sa obtinem un acord cu privire la sediul asocitiatiei, iar referitor la angajarea personalului calificat si a obtinerii avizelor si autorizatiilor nu se poate face decat dupa obtinerea peronalitatii juridice.
Intrebarea mea este urmatoarea:
Avocatul meu este plecat din localitate. Pot sa formulez eu apel la Tribunalul Buzau in calitate de Presedinte al asociatiei si reprezentant legal?
Ma poate ajuta cineva sa formulez acest apel, eu nefiind de specialitate avand in vedere ca maine este ultima zi de depunere a apelului?