avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Activitate danys86

Activitate danys86

MPU germania,cred ca asa ar fi mai bine stiut de cei ce vor sa conduca in germania si sa stie la ce riscurii se expun.in primul rand s au schimbat sistemul punctelor de penalizare...de la 18 cum am vazut mai sus,la 14,iar din 2016 la 7 puncte.aiurea,si total gresit.eu ma aflu intr o situatie gen,a scimbari legilor si culmea e ca mi a fost suspendat dreptul automat.total eronat,si neconstitutional.am intentat deja proces...astept.
sa incepem cu punctele,cum ziceam sunt 7
6 luni fara drept de condus in germania(numai in germania)
asta mi se pare un lucru bun,eu personal am permisul,am un mare D rosu
pot conduce oriunde,numai in germania nu.
tin sa precizez am permis profesionist,iar punctele le am luat numai cu camionul,pentru puncte amenda de viteza pe baustele,plus puncte amenda de distanata.
E foarte grav daca ai permisul suspendat pentru BAUTURA SAU DROGURIi
personal nu sunt intr o situatie asa grava,avocatul si cei de la cursurile MPU,mi au dat asigurarii ca am sanse bune sa l iau din prima acest test.
din informatiile pe care le am m ar costa in jur de 700 euro plus minus,eu personal trebuie sa angajez si un translator.
testul MPU nu e vazut cu ochii buni de nimeni in germania,acest test,e urmasul 'testului idiot'
grav e pentru strainii din germania,ei ca si eu nu cunosc legislatia si nici informare nu exista,de aici pana la a ti pierde permisul nu e foaarte departe.
germania dupa cum stiti cu totii,cei care a ti muncit aici e plina de bliturii,radare fixe sau mobile.
cam atat despre acest test,sper ca multii romanii care au interes sau care vor sa se angajeze ca soferi in germania sa se informeze inainte sa nu ajunga in asfel de situatii.
toate cele bune...
Răspuns la discuția MPU si puncte la permis
danys86 a scris:

buna ziua,locuiesc in germaia,am lucrat ca sofer profesionist la o firma.la inceputul anului 2016 am primit instiintare de la primaria din orasul in care locuiesc cum ca am cumulat cele 7 puncte penalizare la permis si trebuie sa predau permisul.dupa cum poate stiti,legea s a schimbat,de la 18puncte la 14 puncte,ca acum sa fie la 7 puncte.legi si legi date fara ca pe noi straini sa ne instiinteze cineva...nici macar de la firma(da asta e alt subiect) Normal daca as fi stiut as fi vrut sa cumpar un punct(costa cam 500euro un punct penalizare),nu mi au dat sansa asta desi aveam acest drept. Am fost la primarie cu gandul ca permisul mi a fost suspendat ...dar surpriza,permisul nu mi a fost luat,in schimb am primit la permis lipit un mare D rosu,fara drept de condus in GERMANIA. mi s a spus ca nu au voie sa l suspende ori sa l retina pentru ca permisul nu e nemtesc,dar i mi v a suspenda dreptul la consus in germania pe o perioada de 6luni...dupa urmand sa fac un test,MPU sau vechiul test, Idiot Test... DE aici incepe problema reala si nu stiu cat de usor v a fi sa iau acest test. e foarte greu pentru nemti,dar pentru straini. tin sa precizez ca toate punctele sunt luate cu camionul,pentru depasirea vitezei si pentru nerespectarea distantei.au trecut cele 6 luni si de atunci tot astept sa fiu programat la pshiholog,plus toate cele. am timp 2 ani sa iau acest test.INTREBAREA E. DACA DUPA 2 ANI NU TREC ACEST TEST CE SE POATE INTAMPLA??? sau dupa cat timp mi se va sterge sau daca se vor sterge aceste puncte?

astept cu mare interes un raspuns.multumesc anticipat
buna ziua,locuiesc in germaia,am lucrat ca sofer profesionist la o firma.la inceputul anului 2016 am primit instiintare de la primaria din orasul in care locuiesc cum ca am cumulat cele 7 puncte penalizare la permis si trebuie sa predau permisul.dupa cum poate stiti,legea s a schimbat,de la 18puncte la 14 puncte,ca acum sa fie la 7 puncte.legi si legi date fara ca pe noi straini sa ne instiinteze cineva...nici macar de la firma(da asta e alt subiect) Normal daca as fi stiut as fi vrut sa cumpar un punct(costa cam 500euro un punct penalizare),nu mi au dat sansa asta desi aveam acest drept. Am fost la primarie cu gandul ca permisul mi a fost suspendat ...dar surpriza,permisul nu mi a fost luat,in schimb am primit la permis lipit un mare D rosu,fara drept de condus in GERMANIA. mi s a spus ca nu au voie sa l suspende ori sa l retina pentru ca permisul nu e nemtesc,dar i mi v a suspenda dreptul la consus in germania pe o perioada de 6luni...dupa urmand sa fac un test,MPU sau vechiul test, Idiot Test... DE aici incepe problema reala si nu stiu cat de usor v a fi sa iau acest test. e foarte greu pentru nemti,dar pentru straini. tin sa precizez ca toate punctele sunt luate cu camionul,pentru depasirea vitezei si pentru nerespectarea distantei.au trecut cele 6 luni si de atunci tot astept sa fiu programat la pshiholog,plus toate cele. am timp 2 ani sa iau acest test.INTREBAREA E. DACA DUPA 2 ANI NU TREC ACEST TEST CE SE POATE INTAMPLA??? sau dupa cat timp mi se va sterge sau daca se vor sterge aceste puncte?