danys86 a scris:
buna ziua,locuiesc in germaia,am lucrat ca sofer profesionist la o firma.la inceputul anului 2016 am primit instiintare de la primaria din orasul in care locuiesc cum ca am cumulat cele 7 puncte penalizare la permis si trebuie sa predau permisul.dupa cum poate stiti,legea s a schimbat,de la 18puncte la 14 puncte,ca acum sa fie la 7 puncte.legi si legi date fara ca pe noi straini sa ne instiinteze cineva...nici macar de la firma(da asta e alt subiect) Normal daca as fi stiut as fi vrut sa cumpar un punct(costa cam 500euro un punct penalizare),nu mi au dat sansa asta desi aveam acest drept. Am fost la primarie cu gandul ca permisul mi a fost suspendat ...dar surpriza,permisul nu mi a fost luat,in schimb am primit la permis lipit un mare D rosu,fara drept de condus in GERMANIA. mi s a spus ca nu au voie sa l suspende ori sa l retina pentru ca permisul nu e nemtesc,dar i mi v a suspenda dreptul la consus in germania pe o perioada de 6luni...dupa urmand sa fac un test,MPU sau vechiul test, Idiot Test... DE aici incepe problema reala si nu stiu cat de usor v a fi sa iau acest test. e foarte greu pentru nemti,dar pentru straini. tin sa precizez ca toate punctele sunt luate cu camionul,pentru depasirea vitezei si pentru nerespectarea distantei.au trecut cele 6 luni si de atunci tot astept sa fiu programat la pshiholog,plus toate cele. am timp 2 ani sa iau acest test.INTREBAREA E. DACA DUPA 2 ANI NU TREC ACEST TEST CE SE POATE INTAMPLA??? sau dupa cat timp mi se va sterge sau daca se vor sterge aceste puncte?
astept cu mare interes un raspuns.multumesc anticipat