Cei care sunt acum la conducerea firmei, evident ca nu vor sa rezilieze contractul de comodat. Intrebarea mea era daca tatal meu poate denunta unilateral contractul si in ce maniera. Prin tribunal sau prin notificare.? El a facut deja o notificare, cu termen de evacuare, dar acestia nu au parasit spatiul, nu au dorit sa incheie un contract de inchiriere, mai mult de atat nu mai raspund la telefon. Contractul de comodat mai este valabil inca un an si jumatate si nu ar vrea sa astepte pana atunci.
Buna ziua! Tatal meu a semnat un contract de comodat cu o firma a carui asociat unic era ginerele lui.Ulterior acesta a cesionat partile lui sociale catre alte 2 persoane care au intrat in firma , el a iesit si a fost numit administrator una din cele 2 persoane. Tatal meu doreste sa rezilieze contractul de comodat cu firma, deoarece cu titlu gratuit dadea spre folosinta spatiul respectiv ginerelui, nefiind de acord sa ofere un spatiu unor persoane necunoscute in mod gratuit. Va rog sa imi spuneti daca exista vreo rezolvare in acest sens. Multumesc.