avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 358 soluții astăzi
Forum Activitate Gyordas

Activitate Gyordas

In septembrie 2013 am fost in vacanta in Italia si am inchiriat o masina prin Goldcar. De atunci eu nu am primit nici un process verbal (nici pe email nici prin posta). Ieri am primit un plic de la politia din Florenta (plic normal fara confirmare de primire) precum ca trebuie sa platesc o datorie de 205 euro, urmare unui proces verbal pe care mi l-au trimis in 20.03.2014 (desi eu nu am primit nimic). Mi-au indicat si un user si parola unde sa imi consult dosarul, dar accesand acel site nu am gasit procesul verbal ci doar valoarea amenzii si cum sa platesc. Supararea mea este ca daca primeam acel proces verbal in 2014 plateam amenda de atunci si presupun ca beneficiam de 50% reducere (ca in Romania). Intrebarea mea este urmatoarea:
pot sa le scriu pe email sa imi trimita procesele verbale din 20.03.2014 (pe email) si eu sa le platesc 50% din amenda in 48 de ore de la primirea lor sau mai bine platesc toata amenda chiar daca nu am primit procesele verbale. Vorbesc de 50% presupunand ca e ca in Romania). Sincer nu vreau sa ma judec sau sa ma trezesc peste cativa ani ca am de platit o suma astronomica.
Multumesc,