avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters424337

Activitate ContSters424337

Și care sunt celelalte variante?
Pe suprafața de teren care are interdicție temporara de construire sunt 2 case, iar una din acestea este exact cea a vecinului.
Va multumesc pentru raspuns.
Aveți dreptate însă casa este la rosu, iar termenul estimat pentru finalizare este 2021. Deci nu ar fi urgent sa ma brânsez imediat, însă as dori sa știu ce opțiune as avea pentru a rezolva la primarie situația.
Având în vedere ca s-a construit în baza unui proiect, ținând cont inclusiv de distante, regim de înălțime, etc, și faptul ca am deschidere la un drum asfaltat cu utilități, vecini, nu se poate emite un document prin care sa ma pot branșa la utilități?
Bună ziua. Mă confrunt cu o problema destul de des întâlnită însă momentan sunt fără rezolvare. Am construit o casa fără autorizație de construcție deoarece mi se cerea întocmirea PUZ-ului pe o suprafață de aproximativ 38 ha. Menționez ca terenul meu se afla la drum asfaltat, toate utilitățile trec prin fata porții, am vecin lângă parcelă, iar peste drum mai exista construite case care sunt racordate la utilități.
Am primit amenda de la primarie, care am achitat-o pe loc, dar acum efectiv nu știu ce demersuri as putea face pentru a ma putea racorda la utilități. Întocmirea unui PUZ sau PUD acum nu este o soluție.
Terenul este intravilan dar are interdicție temporara de construire, iar casa de langa mine a fost finalizata chiar înainte de punerea interdicției.