Buna seara, am nevoie de câteva sfaturi daca ma poate ajuta cineva .Lucrez la o companie cu capital italian(call center) si intampin niste probleme in privinta contractului de munca. Mai exact am facut in luna ianuarie o crere de trecere a contractului de la program de 6 ore la 8,mi s-a acceptat cererea, am semnat actul adițional (care inca nu l am primit deoarece trebuia sa-l trimite la semnat la sediul central)ca azi cand primesc fluturasul sa vad ca este trecut saraiul net tot de 6 ore dar cu sporuri si ore suplimentare efectuate (24 efectuate care le poti face doar daca ai contract de 8 ore)ajung tot la salariul care ar fi trebuit sa-l iau si cu contracutul de 8 ore.Explicatia lor a fost ca au inregistrat contractul mai tarziu din probleme de ordine interioara si de asta apar astfel.Problema este ca eu am nevoie de contract la 8 ore (este mai mare) pt ca vreau sa fac în credit pt prima casa si ma avansează mai mult.Ce as putea sa fac si credeti exista vreo posibilitate de remediere. Ce pagube as putea cere?Multumesc .