avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Activitate elegancedecor2017

Activitate elegancedecor2017

Buna ziua,
Am achizitionat online boxe audio bluetooth, cu factura pe numele companiei unde lucrez. In descrierea produsului atat pe pagina comerciantului cat si pe pagina producatorului nu este mentionat ca boxele sunt conectate intre ele prin cabluri. Nu este vizibil acest detaliu nici in fotogarafiile de prezentare, ceea ce face produsul real neconform cu descrierea lui pe site.
Plasarea boxelor in locurile si la distanta dorite devine imposibila, asadar am cerut returul lor.
Pe site-ul respectiv la setiunea "Retur" nu se mentioneaza imposibilitatea returului in cazul achizitionarii pe persoana juridica ci: "In cazul persoanelor juridice (acestea nu au calitate de consumator) ne rezervam dreptul de a accepta sau nu returul produselor".
Va rog sa ma sfatuiti cum sa procedez pentru a obtine returul sau un schimb de produse, deoarece din punctul meu de vedere produsul este neconform.
Njumai pentru ca reprezint o persoana juridice pot primi orice produs in locul celui comandat (ex: scobitori in loc de telefon mobil) si nu exista solutie legala?