avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Activitate BlueOrange

Activitate BlueOrange

Buna ziua,

Desi am lucrat ceva vreme in domeniul "reciclarilor", sunt multe situatii cu care nu m-am intalnit si am de invatat foarte multe asa ca orice sfat este bine venit.

1.) Pentru inceput, vreau sa achizitionez un teren extravilan (1ha) intr-o zona industriala, acest teren are in apropiere (20-50m ) transformator de la medie la joasa tensiune, prin fata terenului trec tevi de apa si gaz ( banuiesc ca magistrale, asta ramane aflat de la furnizorii de servicii )

2.) Intentionez ca pe acest teren sa construiesc o platforma betonata "modulara" (adica sa fac un segment de 100m2 si cand am nevoie de mai mult sa mai fac un segment in fuctie de cum si cand am nevoie). Platforma cu pricina va avea rigole si bazin de colectare asa cum cere mediul.

3.) Langa aceasta platforma intentionez sa amplasez doua containere birou si un "x" numar de containere pentru depozitarea deseurilor ( stiu ca asta este singura varianta in care nu trebuie sa fac o hala pe care nu mi-o permit pentru inceput)

4.) Vreau pentru inceput sa achizitionez o duba cu care sa pot face colectarea deseurilor de la persoane fizice si juridice.

Acum am sa va prezit si setul de intrebari :)

a.) Pot construi pe acest teren extravilan platforma betonata fara a trece terenul in intravilan ? Pot sa imprejmuiesc doar o parte din acest teren ?

b.) Pot sa amplasez pe acest teren langa platforma betonata containere?

c.) Pot sa tin deschis non-stop ?

d.) Pot sa locuiesc intr-unul dintre containere ca sa pot fi acolo toate cele 24 de ore dintr-o zi? Cu ideea asta scap de plata paznicilor si pot sa montez doar un buton de panica la o firma de paza ?

d.) Am neaparat nevoie de un cantar "bascula" ( cantar pentru tiruri 60-80T) pe care sa cantaresc masinile la cu deseuri sau exista si o alta varianta cu ar fi cantarirea segmentata a marfii pe un cantar de 3T si cand achizitionez deseuri si cand le vand ?

Astept cu nerabdare raspunsurile dvs si orice fel de parere este bine venita
Va Multumesc frumos !