avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1872 soluții astăzi
Forum Activitate raduc30

Activitate raduc30

Răspuns la discuția cadastru apartament cu modificari
Modificarile au fost facute in 2004. Eu nu am cadastru, am doar o schita a planului original, si actul de proprietate. Dorind acum sa imi fac cadastrul, am ajuns in acest impas, Oficiul de cadastru mi-a respins dosarul. Inteleg ca trebuie sa ma duc prima data la primarie (serviciul de urbanism) pt a-mi face certificatul de urbanism, probabil o amenda pt demolare fara autorizatie, apoi sa primesc autorizatia cu care sa ma prezint din nou la Cadastru?!
Răspuns la discuția cadastru apartament cu modificari
A venit un inginer de cadastru la mine, mi-a facut schita actuala a apartamentului si a depus dosarul la Oficiul de Cadastru. Probabil ca cei de la Oficiu au schitele originale si de aceea mi-au respins dosarul in lipsa autorizatiei de demolare.
Buna ziua, am un apartament in care s-au facut modificari (desfiintare debara si un perete despartitor BCA), fara autorizatie. Acum vreau sa imi fac cadastrul si de la oficiul de cadastru mi-au respins dosarul pt ca trebuie sa prezint autorizatia de demolare. De unde pot sa o iau si care sunt pasii de parcurs? Multumesc.