avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1062 soluții astăzi
Forum Activitate Igam

Activitate Igam

Răspuns la discuția Act vanzare-cumparare
Cu hotararea judecatoreasca am trecut de noatariat dar, tot este necesar titlul de proprietate si asta la cadastru, asadar intrebarea initiala ramane valabila.

Intrebare
Ce pot sa fac, cum pot sa vand terenul daca nu am titlul de proprietate original si nici nu am acces la vreun document al respectivei persoane (eventual CI, pentru a scoate alt titlu)?

Mentionez ca pentru a declara pierdut titlul de proprietate imi sunt necesare CI ale celorlalti doi proprietari cu care impreuna sunt trecut in titlu.
Răspuns la discuția Act vanzare-cumparare
Intradevar a fost suficienta hotararea judecatoreasca.
Multumesc
Situatia
- In urma unei hotarari judecatoresti definitive, cele 10 ha de teren arabil extravilan (ce sunt alcatuite din mai multe parcele certificate prin trei titluri de proprietate existente inainte de judecata) au fost reimpartite intre cei trei mostenitori (printre care si eu) ai unei persoane decedate (tatal nostru).
- Originalele acestor titluri de proprietate se afla la unul dintre cei trei mostenitori si aceasta (ea fiind si cea care a inaintat actiunea in instanta) nu vrea sa imi puna la dispoztie titlul original pe care se afla terenul meu (rezultat in urma hotararii judecatoresti).
De mentionat ca pe fiecare titlu de proprietate sunt trecuti toti cei trei mostenitori.
Intrebare
Ce pot sa fac, cum pot sa vand terenul daca nu am titlul de proprietate original si nici nu am acces la vreun document al respectivei persoane (eventual CI, pentru a scoate alt titlu)?