revin cu aceeasi problema.....am luat legatura cu un avocat pt a face o reclamtie pt abandon de familie...motivul fiind neplata pensiei pt copil...problema este ca fostul sot si-a schimbat domiciliul si loul de munca...si eu nu pot afla exact adresa,doar localitatea unde se aafla...ce este de facut?adica cine ar treebui sa afle aceste lucruri...avocatul sustine ca nu ma poate ajuta doar cu vechea adresa...fostul e plecat si stabilitt de 10 ani in cipru...si a lucrat tot timpul cu acte in regula...deci cred ca este intr-o baza de date , ceva...
Buna ziua!am divortat in luna ianuarie la notar,de comun acord si avem un copil minor,de 9 ani.Fostul sot e stabilit in Cipru,acolo unde lucreaza de 10 ani.Copilul este in custodie comuna,fostul sot a renuntat la tot, a hotarat sa dea o suma de bani pensie alimentara,dar acum vazandu-se plecat,nu mai vrea sa achirte nimic..in ianuarie si februarie a trimis o parte din bani...dar sustine ca nu mai are de unde...cu toate ca stiu din surse sigure ca lucreaza..ce pot face in acest caz?