avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters425574

Activitate ContSters425574

Buna ziua. O societatea comerciala care a depasit in luna decembrie 2017 plafonul de 220 000 iar in 1 februarie a devenit platitoare de TVA poate cere acum (dupa intrarea Ordonanţei Guvernului nr.25/2017 pentru modificarea şi completarea Legii nr.227/2015 privind Codul fiscal) scoaterea din evidența persoanelor înregistrate în scopuri de TVA?
Buna ziua,

In data de 26.01.2017 am depus la sediul politiei Arad toata documentatia necesara pe baza de opis pentru licentierea unei societati in domeniul sistemelor de securitate. Mi sa comunicat ca in aproximativ 30 de zile se va obtine licenta. Astazi 25.03.2017 nu am primit nici o informatie legata de acea licenta. Am impresia ca sunt amanat din unele motive (presiuni de la fostul loc de munca) chiar daca am fost informat ca toata documentatia este in regula si am primit si vizita la sediu pentru verificarea existentei acestuia. Am cautat in lege care este termenul de acordare al acestei licente dar nu am gasit un raspuns. Care ar fi termenul maxim de eliberare al acestei licente?

Va multumesc