Am o problema in a obtine certificat de urbanism.
Adresa cererii se afla pe raza sectorului 1 si conform unui cerificat de urbanism de informare, luat in 2016, mi se comunica ca sunt in zona protejata, avand un monument istoric la mai putin de 100 m.
Am vorbit cu un arhitect, care mi-a facut toata documentatia necesara si m-a trimis la primaria generala pentru a depune. De acolo am primi raspuns ca nu sunt in zona de protectie si sa ma duc la primaria sectorului 1. Am depus ai acolo, am primit raspuns ca sunt in zona protejata si ca certificatul de urbanism se da de catre primaria municipiului Bucuresti si acordul primariei de sector.
Ma intorc inapoi la primaria municipiului Bucuresti, depun toate raspunsurile si primesc o hartie prin care mi se spune ca nu mi se poate da certificat de urbanism.
Doamna care s-a ocupat de dosarul meu, mi-a spus ca este in imposibilitatea de a-mi da si ca legea este in parlament si trebuie sa astept!
Ulterior, am vorbit cu arhitectul care m-a indrumat sa ma duc in audient la arhitectul sef, lucru care nu se poate, nu face audiente cu publicul. Doamna de acolo mi-a spus acelas lucru, sa astept. Mi-a zis ca ma pot duce si la presedinte, ca acelas raspuns voi primi si ca in cazul in care ei imi elibereaza un certificat de urbanism, este penal. Intrebarea mea catre dansa a fost ca daca dureaza 3 ani eu trebuie sa astept atat?Raspuns: da!!
In conditile acestea, ce pot face?? As putea sa ii dau in judecata?? Dar pe cine sa dau, primaria sectorului 1 sau primaria municipiului Bucuresti??
Nu mai gasesc o rezolvare!
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns!!