Va Multumesc foarte mult mia fost de mare ajutor..
Doresc sa spun un ultim lucru ce spune sotul.
El spune că a făcut autorizația de construcție in 2012 cand noi nu eram căsătoriți, si anul 2013 noi ne-am căsătorit ... si in 2014 a finalizat construcția Casei, eu mai beneficiez ceva?
Dar astazi in 2017 eu nu sunt registrata si Primaria i spune ca o dată cu domicilui abia eu devin si eu proprietară mi se pare tare dubios..dar...las spațiu la raspunsul dumneavoastră , multumesc mult
Secretarul Primarului Nea intrebat odata căsătoriți cum vrem bunurile împărțite si sotul a zis ca ce el detine sa fie împărțit jumate cu el si ce eu detin sa fie împărțit cu el , eu detin mostenire de părinți o parte din casa lor ca copil a lor si am pământ dar căsătorită nu inainte, este ceea ce eu ziceam soțului daca eu rezult ca proprietara la casa lui inseamna ca primaria a facut sa detin doar ce se face pe parcurs pentru ca noi am cumpărat pământ impreuna si acolo sunt înregistrată este trecut pe amândoi, primaria ia zis im momentul in care im voi face domiciliu in acces casa devin proprietară??? Este posibilă??
Bună ziua doresc sa fac o intrebare, Eu sunt căsătorită de 4 ani de zile si inainte de căsătorie primaria unde sa facut căsătoria nia cerut sa declarăm ce facem cu bunurile noastre odata fiind căsătoriți, am decis amândoi parterneri ca bunurile fiind împărțite în jumate ce eu detin sa dețină si sotul si viceversa, dar sotul are o proprietate in faza de constructie, trecuta pe numele lui, inainte ca eu sa ma căsătoresc cu el din 2011 si azi suntem in 2017 si eu si copii inca nu suntem registrati în registru si nici la fisc eu nu sunt ca fiind cu sotul ambi proprietari doar el rezultă proprietar! Noi avem domiciliu la Bunici sotului din privinta ca casa este in faza de constructie dar termenul proiectului a trecut si putem sa ne facem domicilui in accea casa! Dar eu pt cunostinta mea nu inteleg de ce nu rezultă pe numele meu de ce rezultă doar el dar neam căsătorit eu inteleg ca el proprietate o avea înainte de căsătorie dar odata căsătoriți ar fi trebuit să fiu si eu înregistrată Nu? Dar sotul nu de mult a scos o foaie de la aceea primărie si io zis ca eu sotia lui nu rezultă ca detin nimic si nu-s înregistrată în Registru ? Cum este posibil va rog daca puteti sa im dati un raspuns