avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Activitate DENYELL1982

Activitate DENYELL1982

Răspuns la discuția Executare silita
Am verificat, dosarul este in judecatorie. Problema este ca am domiciliul in Spania si vroiam sa intreb daca am vreo posibilitate de rezolvare fara a fi nevoit sa ajung in ROMANIA, tinand cont si de faptul ca pe dosar pune "fara cale de atac". Tin sa specific ca mama vitrega mi-a aratat ca a achitat creditul, numai ca nu a mai pastrat chitanta atata timp si nici eu timp de 14 ani nu am fost instiintat sub nici o forma.
Răspuns la discuția Executare silita
Problema este ca traiesc in Spania in momentul de fata si nu am posibilitatea ca in cateva zile sa fac rost de bani sa ajung in Romania. In aceasta situatie exista vreo posibilitate de a rezolva de aici?
Scrisoarea vine de la "SOCIETATEA CIVILA PROFESIONALA DE EXECUTORI JUDECATORESTI MAZILU SI ASOCIATII"
Buna ziua,
In anul 2003 am facut o rata la Altex, bunuri care au ramas in posesia mamei vitrege, cu conditia sa se ocupe de rata. Ieri am primit somatie de executare pentru suma de 1362 RON. Timp de 14 ani nu m-a contactat nimeni referitor la datorie si nu am fost instiintat sub nici o alta forma. Nu lucrez si casa am vandut-o anul trecut. Ce pot face pentru reglarea acestei situatii tinand cont si de faptul ca nu sunt de acord cu sumele cerute.