avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Activitate ciprian2017

Activitate ciprian2017

Răspuns la discuția accident
Buna ziua ,

Din pacate nu pot atasa poze in acest mesaj . Lovitura s-a produs in urma franarii mele care incepe din banda mea de mers si in timpul franarii am incercat sa evit coliziunea directa cu autoturismul care a facut manevra in fata mea de aceea si impactul s-a produs in zona axului drumului .

Multumesc mult pentru raspunsuri , am contestat acest proces verbal si trebuie sa intocmaesc o intampinare si vreau sa obtin mai multe pareri de aceea si acest subiect deschis in forum.

Zi buna,
Răspuns la discuția accident
Multumesc pentru raspuns. Si eu am fost nevoit sa fac aceasta manevra de nenumarate ori dar m-am asigurat ca nu vine nimic prin dreapta mea atunci cand virez din banda de contrasens.

Ideea de baza e ca masina a iesit total pe contrasens si din ce am sesizat eu la volan fiind a oprit , a virat dupa care a plecat sa intre in curte traversand traiectoria mea. Masina am lovit-o fix in roata dreapta spate inspre usa dreapta spate si ca sa poti ajunge perpendicular pe drum n-o poti face din mers ca ar fi insemnat o traiectorie mai lunga si curbata.

Imi asum si partea mea de vina ca ar fi trebuit sa incetinesc si mai mult , desi incetinisem deja pentru ca am trecut pe langa un grup de oameni care realizau filmari in zona si se dirija traficul in sensul de a incetini, deci eram in localitate cu o viteza regulamentara .

Ms
Discuție accident
Buna ziua ,

Circulam pe un drum judetean cu cate o banda pe sens iar in fata mea la aproximativ 100-150 de metri se afla un alt autoturism care in timpul deplasarii a iesit pe contrasens ( depasind total axul drumului ) si in momentul in care am ajuns in dreptul lui a virat dreapta pentru a intra in curte . Mentionez ca masina din fata mea am lovit-o in roata dreapta spate iar masina mea far stanga fata.

Eu zic ca vina nu imi apartine ( fiecare cu dreptatea lui ) deoarece eu mi-am continuat drumul in banda mea, dar astept si parerile voastre si daca aveti argumente cu articole din legea rutiera ar fi perfect.

Mentionez ca impactul s-a produs in stanga axului drumului pentru ca eu am franat si incercat sa evit coliziunea prinin partea stanga.

Multumesc,