Mă gândesc să dau in judecată primăria din comună. Mi se părea normal să o ia în evidență eventual cu posibila taxare a iimpozitului pe perioada lipsei remorci de la taxe...
Sunt șanse de caștig?
manolebo a scris:
Buna ziua. Am cumparat (11.09.2018) o remorca inscrisa in circulatie ( factura, C.I., Talon,) la politie de la un intermediar care nu este trecut in acte. La cumparare contractul l-am facut cu fostul proprietar (singurul si unicul din acte care are si factura de la ea) care mi-a dat si fiscalul de la primarie din 11.09. 2011. Pe fiscal nu este mentionat decat : "...cererea dumneavoastra de radiere a remorci a fost aprobata" ne mentionanduse motivul radierii dar stampilata. Cand am ajuns la primarie sa o trec la mine mi s-a cerut sa pun cele doua stampile pe contractul de v/c de la primaria care a eliberat acel fiscal. In momentul in care am ajuns acolo mi s-a spus ca nu pot sa-mi stampileze contractul deoarece acea remorca a fost vanduta catre o alta persoana in 2011. Din discutia cu proprietarul (om respectabil inginer si manager la o firma germana din romania) mi-a relatat ca a vanduto cu 15 ani in urma unui personaj care a luat doar talonul urmand sa vina dupa restul de acte ulterior. Acest lucru nu s-a mai intamplat si el a trebuit sa o scoata de la taxe si impozite dupa ce a platit impozit la ea aproximativ 5 ani. Ce pot face in aceasta situatie...? Orice idee este bine venita. Bani pe remorca i-a luat intermediarul el neaparand pe nici un document....