avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi
Forum Activitate sandra1987

Activitate sandra1987

Buna ziua,

Doresc sa cumpar o casa in care sa deschid un mic centru de terapii alternative (exclus servicii medicale), unde se vor desfasura terapii precum Bowen, reflexoterapie, reiki, masaj de relaxare etc. Casa are in CF ca destinatie locuinta. Intrebarea este: trebuie schimbata destinatia din locuinta in spatiu comercial pentru astfel de centru sau e doar obligatoriu pentru magazinele/spatiile care sunt nevoite sa-si afiseze un orar pe usa?

De asemenea, am nevoie de vreo autorizatie/aprobare de la primarie pentru a deschide acest centru de terapii alternative?

Va multumesc!
Buna ziua,

Incurand voi obtine diploma de Practician Naturopat in Franta. Din moment ce este o profesie nereglementata in Franta si in majoritatea tarilor europeene, si ca actualmente in Romania nu exista niciun curs de naturopatie ci doar de terapii complementare sau cursuri individuale (de nutritie, fitoterapie etc..), m-intrebam daca trebuie o echivalare sau o recunoastere a diplomei pentru a deschide un cabinet de naturopatie in Romania si daca da, la care institutie din Romania trebuie sa apelez pentru asta?

Multumesc!