avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Activitate Corina 381

Activitate Corina 381

Răspuns la discuția Programul cu dreptul de vizita
Rodica,nu e vorba de mine,e vorba de sanatatea copilului,am incercat sa il fac sa fie mai responsabil cu copilul,sa se implice ca un tata adevarat,dar a refuzat,preferand sa fie plecat toata ziua,a stat cu copilul doar 15min ...Si pe langa asta are si boala contagioasa,a fost internat la spital,s-a tratat,dar nu este vindecat inca,ci ameliorat.Doctorul i-a interzis sa se intoarca la viciile lui,si sa tina un regim sanatos,ca altfel boala se va intoarce oricand si poate fi fatal copilului fiind atat de fragil si sa ii lase cu sechele,dar el nu vrea sa respecte regimul,si s-a intors la viciile lui.Tatal copilului este egoist,se gandeste mai mult la el,decat la copil.Eu nu pot sa stau si sa ma uit la el care isi bate joc de sanatatea lui si de copil.
Răspuns la discuția Programul cu dreptul de vizita
Rodica,as vrea eu sa fac asa cum spui tu,eu nu vreau sa o fac din razbunare,eu vreau doar sa imi protejez copilul de influenta negativa ,dar problema este ca tatal copilului nici nu este om,nu are inima pt ce a facut,nu este un tata responsabil,vorbeste vulgar,ameninta,abia s-a interesat de copil ,fiind mai important alte lucruri decat copilul,nu s-a implicat deloc in sarcini,si mai are o problema grava,are o boala contagioasa si nu are grija deloc de sanatatea lui incat imi poate pune in pericol sanatatea copilului.
Bina ziua,as dori niste lamuriri pt un divort comun.inca nu am stabilit nimic,dar as dori sa fiu informata.
1. Cate vizite are dreptul un tata sa isi vada copilul in varsta de 5luni intr-o luna?Pt cate ore pe zi are voie sa steie cu copilul?
2.Unde va avea loc vizitele?Se poate sa stabilesc eu unde vreau de ex.sa fie intr-un loc amenajat ales de mine?
3.Se poate sa aleg eu in orice zi si la ce ora vreau eu?
4.Are dreptul sa ia la el acasa fiind prea mic si inca este alaptat?
5.Pot sa fiu prezent in timpul vizitei?
6.Are dreptul tatal sa isi aduca toata familia sa ii cunoasca copilul?Sau pot sa hotarasc ca doar tatal are voie sa isi vada copilul fara neamuri(bunici de ex)?
7.Cum se procedeaza corect cu anuntul vizitei?Adica cu cat timp inainte ar trebui sa ma anunte cand vrea isi vada copilul sau sa anuleze ca sa nu stau eu degeaba dupa el...