Stimate/a Chka , Nu mi se pare normal sa plates eu ce consuma alti acolo nu sta nimeni nu exista consum,si sa platesc ce consuma tot blocul doar ca am o garsoniera în blocul respectiv mi se pare aberant.
Nu va suparati dar prima oară ati spus ca formula administrator este greșita acum spuneți ca este corecta,ce sa mai înțeleg ,și totuși nu locuiește nimeni acolo ,eu tot nu sunt lamurita de ce plătesc așa mult
Imi cer scuze dacă v am indispus cu întrebările mele ,dar nu toată lumea se pricepe la formule.
Va multumesc
caldura 5200,85mp =suma totala martie avizier 39,506
utilitati 5415,43mp =suma totala martie 29,790
suma totala martie 69,476
98 Ap/102persoane
garsonera 14mp suma factura martie 130 Ron
Eu vad problema asa una este sa platesc 11 lei si alta este sa platesc 111 pt mine diferenta este mare,
Asta încerc aici pe form sa ma lamureasca și pe mine cineva
Imi pare rău dar eu am scris ,asociația de Propietari Victor Eftimiu 9. puteți intra pe site ,
la caldura sunt 5200,85mp și utilități 5415,43mp,mai multe detalii nu știu ce aș putea sa va mai dau
garsonera are 14mp si pe martie am plăti 130 Ron ,pe feb 132ron,ian 156ron.
Alta problema mai este cu restantele sunt mai mari de doua ori sau chiar 3 ori mai mari decât debitul.
Ex anul trecut pt 2 luni restanta suma 100ron am plătit 301 Ron .
La mine de 7 ani si da la Toti proprietarii nu doar mie,asociatia calculează cu prima formular de ani buni,cu a doua formula eu am calculat dar am scris greșit ,scuze și mie tot 11 bani caldura și 8 bani utilități = 19 dar am plătit factura pe martie 130 Ron pt 14mp unde nu locuiește nimeni. Jan 156 Ron,feb 132 Ron și Mart 130 Ron .
Imi cer scuze s a înțeles greșit ,formula CPI este scrisă de mine ,eu am făcut calcul și tot 11 bani îmi da dar am scris poate greșit ,asociația folosește prima formula de ani de zile la tot blocul
Multumesc