avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Activitate Crina1995

Activitate Crina1995

Răspuns la discuția Cum pot scăpa de hartuire?
Pe noi nu ne a împrumutat niciodată. Ea nu împrumută pe nimeni , doar cere. Îi place sa își cumpere tot felul de prostii e genul care face împrumut în banca și este atât de harnica încât nu are cu ce plati prima rata ( și cine e dator sa plătească prostia lor ) . Lucrează doar ca banii ei sunt doar pt ea , iar datoriile trebuie sa le plătească toată familia .
Răspuns la discuția Cum pot scăpa de hartuire?
Vă mulțumesc. Chiar îmi este rușine sa fac acest lucru , dar nu am alta alegere. Nu mai pot sta sa fiu urmărită și amenințată. Știe ca doar dacă mă șantajează poate obține bani de la noi.
Bună ziua. Sincer va spun îmi este rușine sa vorbește despre acest subiect (dar trebuie). Sunt hărțuit de viitoarea soacra. Nimeni din familia ei nu se înțelege cu ea , iar acum m a găsit pe mine mai sensibila și a zis ca îi merge jocul cu mine. În urma cu un an m am mutat cu viitorul soț (locuim singuri); ea este genul care vrea doar bani . Când noi îi spunem ca nu avem pt ca plătim rate și utilități începe șantajul și hărțuirea : Sa dus la mine la facultate sa mă facă de tot rasul , mă urmărește când mă duc la munca tot la fel ca sa mă facă de ras , am ajuns sa mi fie frica sa mai ies din casa. Am fost agresată și fizic de catre aceasta doamna . În cele din urma când a început un nou scandal m au învățat ai mei sa o inregistre atunci când a recunoscut ca m a bătut și m a strâns de gat. Știe ca mama este bolnava de inima și de diabet și mă șantajează sa îi dau bani și sa fac ce vrea ea ca altfel se duce la mama sa o bata ( mama fiind singura pt ca tatăl mei este plecat în Spania ). Va rog sa îmi dați un sfat. Va mulțumesc!