Multumesc pentru ca mi-ati raspuns la unele intrebari. Daca fac apel, banuiesc ca nu realizez decat o prelungire a inevitabilului. Mai pot beneficia de o reducere a suspendarii pana la o perioada de 30 zile ? Daca da, trrbuie sa platesc amenda pentru a sustine examenul/redobandi permisul ?
Buna ziua, am si eu o mica problema si cateva intrebari. In Feb 2016, mi-a fost suspendat permisul de conducere pentru 90 de zile (108km/h), dupa care am depus plangere. Ieri, pe 19.04.2017, mi-a fost anulata, cu drept de apel in 30 zile. Intrebarile mele sunt urmatoarele:
- Pentru a putea beneficia de reducere a suspendarii cu 60 zile (sustinerea examenului de redobandire si, am citit tot la voi, daca indeplinesc cumulativ o serie de cerinte (Art.221 sau ceva de genul, nu am retinut exact, imi cer scuze daca am gresit)), unde trebuie sa fac cerere in acest sens, daca exista un astfel de model si daca inca pot beneficia de aceasta reducere, daca am pierdut procesul
- Amenda, trebuie platita sa pot sustine examenul ? Sau o pot plati oricand ? De asemenea, mai merge platita la jumatate in 48 de ore ? Daca da, cand exista acest interval de ore ? in 48 de ore de la data cand mi-a fost respinsa plangerea la data de 19.04.2027, sau dupa cele 30 de zile, timp in care pot face apel ?
Banuiesc ca nu are nici un rost sa fac apel.
Multumesc anticipat! O zi buna tuturor.
Anton Claudiu