avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1021 soluții astăzi
Forum Activitate Ariahna

Activitate Ariahna

Răspuns la discuția Donatie cu probleme
Va multumesc pt raspuns,nu m.am gandit nici o clipa ca se ajunge asa. Daca sora mea se casatoreste cu respectivul domn, exista posibilitate sa beneficieze si el de aceasta mostenire? Sa ajunga sa fue si ek proprietar?
Răspuns la discuția Donatie cu probleme
Asa este,bunicul e decedat, unchiul a semnat ca renunta la partea lui de mostenire, eu la fel, conditionata fiind de catre unchi. Actul de donatie,mostenire, este pe numele sorei mele.
Răspuns la discuția Donatie cu probleme
In momentul in care am construit am solicitat sorei mele sa facem acte de donatie,sau vinz.-cump, insa ea a zis ca ...citez" Nu e nevoie pt ca nu va da nimeni afara,doar suntem rude". In timp, au inceput neintelegeri, Sora mea a cunoscut pe cineva, acel cineva nu are locuinta, are in schimb o influienta nefasta asupra sora.mii. Doresc sa stiu, daca aceasta casa,in care e inclusa si constructia mea, care e pe numele sorei mele, ca si mostenire, poate ajunge in posesia acelui barbat cu care este sora mea...sau daca el ne poate da afara. ..Daca se poate face cv astfel incat sa nu ajungem pe drumuri. Mentionez ca in casa locuieste si mama mea. Multumesc !!!
Răspuns la discuția Donatie cu probleme
Va multumesc tare mult!!!
Răspuns la discuția Donatie cu probleme
Nu ,nu am primit bani.Pur si simplu am semnat ca renunt.
Răspuns la discuția Donatie cu probleme
Am semnat ca renunt la partea mea de mostenire..nu stiu mai departe.
Răspuns la discuția Donatie cu probleme
Am construit cu acordul sorei mele,deci nu a fost nimic abuziv.

Va multumesc mult pentru raspuns!!!

Si nu cred ca e nevoie de ironii si rautati. Eu am pus o intrebare...daca doriti sa ajutati cu un raspuns, e bine...daca nu....!
Multumesc oricum pt buna intentie !


[ mesaje conexate ]
Buna seara,am si eu o intrebare. Dupa moartea bunicului meu, casa acestuia ar fi trebuit impartita in trei....sora mea,eu si unchiul nostru. Bunicul a avut trei copii,dintre care doi au decedat . Unchiul meu a declarat ca nu renunta la partea lui de mostenire,decat daca eu voi semna ca renunt. Am fost nevoita sa renunt,ca sa nu se imparta casa,astfel incat casa a revenit ca mostenire surorii mele. Inainte de a deceda bunicul,in curtea casei, pe locul bucatariei de vara,eu am construit o camera,hol,bucararie,baie...unde locuiesc cu cei doi copii ai mei.Practic am modificat bucataria de vara Nu s.au facut acte pe numele meu,atunci.Odata cu renuntarea la partea mea de mostenire,sora mea a devenit mostenitoare si pe constructia facuta de mine. De curand ea a cunoscut un barbat,si are de gand sa se marite . Ma puteti ajuta cu un sfat? ,Ce pot face in acest caz? Exista riscul sa fim dati afara,eu si copiii mei? Sora mea imi poate dona bucataria de vara...care e prinsa in proiect,contract,pe care eu am modernizat.o? Ce solutii sunt? Multumesc mult!!!