Ma numesc Dinu Octavian pesionar M.A.I. doresc sa ma ajutati in urmatoarea problema. sunt divortat si platesc pensie alimentara fiului meu in varsta de 13 ani. Am platit aceasta pensie cat timp am fost cadru activ pana in luna Ianuarie 2017 luadu-mi pe statul de plata lunar, banii . Pe lunile Februarie , Martie si Aprilie 2017 am platit pensia prin mandat postal. Odata cu venirea deciziei de pensionare am constat ca pe o alta adresa trimisa de casa de pensii a M.A.I. ma instiinta ca am de plata pensia alimentara catre fosta sotie pe lunile mentionate pe care le am achitat prin mandat postal . Imediat m-am deplsat la casa de pensii a M.A.I.unde le am aratat dovada platii mele catre fosta sotie dar cei de acolo au zis ca nu-i intereseaza, aceasta problema sa o rezolv cu fosta sotie( fosta sotie recunoaste ca i-am platit in mod regulat pesia alimentara). Va intreb omeneste nu era normal ca , Casa de pensii a M.A.I., sa ma intrebe daca am platit pensia alimentara pe lunile mentionate si daca nu am platit atunci, sa -mi faca propirea in continuare asa cum a facut Financiarul de la Politia Capitalei. Ce fac in aceasta situatie . cine imi plateste bani pe care i-am dat fostei sotii si taxele postale pe care mi le imputa casa de pensii a M.A.I.