avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Activitate AlexandruGhe

Activitate AlexandruGhe

Doamna nu poate vinde apartamentul fără acordul fiului soțului decedat?Dacă nu se pot înțelege asupra vânzării cum se poate rezolva problema?
Buna ziua!
Avem urmatoarea speta, doi soti au impreuna un apartament, domnul a decedat recent si totodata are si un fiu din alta casatorie.Apartamentul este 50-50 intre cei 2 soti, daca doamna doreste sa vanda apartamentul, nu poate intrucat drepturile tatalui sunt mostenite de fiul acestuia?
Răspuns la discuția Contestatie Contraventie
Pai masina politiei era dupa semafor..nu avea cum sa inregistreze faptul ca am trecut pe rosu.
Considerati ca pot avea castig de cauza cu asa ceva?
[ link extern ] /
Si cateva ultime intrebari as mai avea si va multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Sunt complet novice in acest domeniu.
Dupa ce depun dosarul de contestatie cu toata documentatia necesara la judecatorie, si e acceptat, sunt obligat apoi sa ma prezint la judecata?
Si in afara de acest dosar si taxa judiciara mai am si alte indatoriri?
Pot trimite prin posta catre judecatorie, cererea si actele necesare contestatiei?
ynocentta a scris:

In situatia expusa este de preferat sa contactati persoana specializata care sa analizeze continutul PV si care poate sa aprecieze sansele dv de reusita in eventuala plangere contraventionala impotriva PV,care trebuie formulata in termen de 15 zile de la comunicarea PV la judecatoria responsabila locatiei unde a fost constata si consemnata contraventia

Am inteles ,dar totusi articolul 52/1 din codul rutier se refera la trecearea pe culoarea rosie a semaforului?
Buna ziua.
Astazi am fost amendat si mi-a fost retinut in mod abuziv permisul de conducere.
Am platit amendat si as vrea sa stiu daca mai pot face contestatie si daca da, cum se formuleaza una si la ce judecatorie trebuie sa ma adresez.
Pe procesul verbal scrie ca fapta savarsita se afla in articolul 52/1 ["am trecut pe rosu"] din cate am citit alt articol de lege se refera la fapta pe care am savarsit-o.